Tevékenységünk

Vagyonkezelés, csődeljárás, felszámolás, pénzügyi tanácsadás, reorganizáció

Vagyonkezelés

Vagyonkezelői tevékenységünk során a fennálló jogszabályok és a Csődtörvény (1991. évi IL. Tv) szigorú betartásával látjuk el a tartozással bíró cégek működőképességének megőrzését, vagyonának és fizetőképességének megtartását, lehetőleg a meglévő munkahelyek megőrzésével.

Csődeljárás, felszámolás

Pénzügyi válságba jutott cégek átvilágításával, adósságainak feldolgozásával, hitelezői tartózások kezelésével tapasztalt és magasan kvalifikált felszámolóink felelősségteljesen, a törvények figyelembevételével végzik munkájukat. Fontosnak tartjuk a jogszabályváltozások, törvénymódosítások naprakész ismeretét. A felszámolás alatti működéshez elkészítjük a pénzügyi átalakításokhoz szükséges tervet, az esetleges erőforrások előteremtésére vonatkozó javaslatokat.

Pénzügyi tanácsadás

Működésünk során a pénzügyi tanácsadás teljes portfolióját kínálva (adózással, könyveléssel, könyvvizsgálattal, befektetéssel kapcsolatos szolgáltatások, jogszabályok értelmezése) biztosítjuk ügyfeleink részére a komplex, egyedi megoldásokat cégük minél hatékonyabb működéséhez. Felkészült munkatársaink teljes körűen képviselik megbízóinkat jogi és adó ügyek intézésében.

Reorganizáció

A kritikus helyzetek kezelésében, a válság elkerülésében, megelőzésében van kiemelt fontossága a reorganizációnak. A problémák okainak feltárásában kiemelt szerepet tölt be a független, szakmailag felkészült tanácsadó. A vállalat teljes körű monitoringja (átvilágítás) során felmérjük a vállalat alkalmasságát az átszervezésre.. Reorganizációs tevékenységünk során részt veszünk a jövőbeni stratégia meghatározásában, a működési hatékonyság javításának kialakításában. A vállalkozás menedzsmentjének, tulajdonosi körének javaslatot teszünk a vállalat stabilizálásához, pénzügyi tervezéséhez, humán erőforrásának hatékony átalakításához szükséges intézkedések megtételére. Ezzel együtt kidolgozzuk a megvalósíthatósági projekteket, melynek lebonyolításához megfelelő szakmai hátteret biztosítunk.